kolmapäev, 23. oktoober 2013

kaalust ja toitumisest

Kaal on jällegi veidi langenud ja kehamassiindeks on langenud 0,3punkti võrra (35.85%). Olen vältinud gluteeni ja laktoosi ning enesetunne on kordades paranenud.

Täna lugesin artiklit, mis soovitas vältida veelgi rohkemat (kartul, riis, mais jne jne). Guugeldasin edasi ja jõudsin paleo dieedini, mis tundub olema väga hea võimalus gluteenitalumatus ja PCOS kontrolli alla saamiseks. Siin on üks tore artikkel, mis ilmselgelt ka väga reklaamihõnguline, kuid oma tõetera on minu arvates selles olemas.

Kommentaarid paleo dieedile on ka üsna positiivsed: kaalulangus, mensese "tagasitulek". Tundub, et see on asi, mis väärib proovimist. Neli nädalat olen vältinud laktoosi ja gluteeni ning enesetunne on super ja ka keha "töötab" palju paremini: nahk on läinud ilusamaks, pidev väsimus on kadumas ja seedimine on palju parem. Ehk aitab paleo dieet kõike seda veelgi paremaks muuta?!

Olen avastanud, et õige toitumine on ropult kallis, aga mis teha?! Kui arstid ei suuda/ei oska/ei taha aidata, siis tuleb endaga ise hakkama saada!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar